Rester og atter rester, smide ud og smide ud = med penge ud
af vinduet.
sylte er blevet en ny hobby for mig, der er en glimrede måde at udnytte de råvarer som man ved, man alligevel ikke for spist.
En chutney er lækker at putte på mange middagsretter, eksempelvis karryretter eller inden i en hjemmelavet glutenfri burger.
sylte er blevet en ny hobby for mig, der er en glimrede måde at udnytte de råvarer som man ved, man alligevel ikke for spist.
En chutney er lækker at putte på mange middagsretter, eksempelvis karryretter eller inden i en hjemmelavet glutenfri burger.
Ingredienser:
250 g Tomater
1 Chili
4 spsk Eddike
2 spsk Brun farin
1 løg
1 tsk atamon
2 spsk vand
250 g Tomater
1 Chili
4 spsk Eddike
2 spsk Brun farin
1 løg
1 tsk atamon
2 spsk vand
Fremgangsmåde
vand og farin kommes i en gryde på lav varme. Lad farinen smelte ud i vandet. Imens vaskes tomater og chili. Løg og chili skæres fint ud, og tomaterne skæres over i halve. Kom grøntsagerne og eddike op i gryden og kog det sagte med farinen i 10 min. Smag evt. til med salt og peber.
Skyl et glas i atamon og held din varme chutney op i glasset og luk glasset til med låg.
vand og farin kommes i en gryde på lav varme. Lad farinen smelte ud i vandet. Imens vaskes tomater og chili. Løg og chili skæres fint ud, og tomaterne skæres over i halve. Kom grøntsagerne og eddike op i gryden og kog det sagte med farinen i 10 min. Smag evt. til med salt og peber.
Skyl et glas i atamon og held din varme chutney op i glasset og luk glasset til med låg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar