torsdag den 7. november 2013

Stenalderbrød


Så let som en leg. Det er hvad det er, at bage stenalder brød. Ud over at det er meget nemt, kan brødet holde sig meget længe uden at det bliver tørt. Det er rart at man heller ikke behøver at stå over kødgryderne hver aften for at få noget at spise, men at man i stedet bare kan spise en rundtom.
Der er ingen regler for hvad man vil putte i sit brød, bland lige hvad du har lyst til.
 
500 g nødder og kerne (find 5 forskellige ting og brug 100 g af hver)
5 æg (1 æg pr. 100 g)
1 tsk. salt
1 dl olie
Hak eller blend dine nødder og kerne, man bestemmer jo selv hvor fint man vil have det. Bland med æg, olie og salt. Kom det op i en brødform og bag i 50 min på 160 g.
Tag brødet ud af formen og lad det køle af, spis derefter med en masse godt pålæg.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar