søndag den 20. oktober 2013

En god start på dagen


Det handler om at få en god start på dagen. Få noget indenbords, der kan gøre en kampklar til resten af dagen. En stor udfordring for mig, når det kommer til morgenmad er at variere måltidet og gøre det spændende og lækkert. Og med glutten allergi er det meget begrænsende hvad der eksisterer af morgenmadsprodukter. Jeg er blevet rigtig glad for yoghurt på det sidste, og har derfor også fundet ud af at det er mere lækkert at lave sin egen müsli, end at spise det man kan få for de glutenfrie mærker. 
Man kan passende lave Müslien samtidig med man laver sine müslibarer til madpakken. Man har alligevel det hele stående fremme, så hvorfor rode hele køkkenet til to gange, når man kan nøjes med kun at gøre det én gang.  

Ingredienser: 
450 g Nødder, tørret frugt, kerner eller hvad man eller kan finde på. 
2 dl. Sukker

Fremgangsmåde: 
bland nødder, frugt osv. sammen.  Smelt sukkeret på panden (lad det ikke blive for brunt) held derefter din blanding på panden og lad det riste sammen med det smeltede sukker. Når blandingen er tilpas ristet tages det af panden og køles af på et stykke bagepapir. 

Spis evt. din müsli på græskyoghurt med friske bær (kan også være anden frugt) og top hele molevitten med en lille smugle honning eller sirup. Dette er en morgenmad som er guder værdige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar