fredag den 25. oktober 2013

Pasta med ostesovs


Som partner in crime til min kålsalat, lavede jeg denne meget lette og hurtige pastaret. Jeg må med hånden på hjertet fortælle at jeg er rigtig glad for alle pastaretter for man kan på de fleste få lov at putte ost på. Og endnu bedre hvis jeg kan få lov at svøbe min pasta ind i ostesovs, så er jeg for alvor glad. Denne ret er ikke noget gastronomisk vidunder, men den er hurtig at lave og passer godt til en hverdags aften, hvor man ikke føler for at stå flere timer og svede over kødgryderne.
I denne opskrift har jeg lavet en meget neutral ostesovs, da min kære søster også skulle kunne spise den. Jeg toppede den dog med parmesan, som efter min mening er kongen af alle oste. Retten tager 10-15 min at lave, så bliver det sku ikke meget nemmere.



Til 4 pers.
500 g glutenfri pasta.
200 g bacon ( man kan altid regulere, alt afhængig om man er til meget eller lidt bacon)
1 pakke fødeost – nautral
¼ L fløde ( jeg bruger kaffefløde, da man jo gerne vil passe lidt på vægten)
parmesan ( igen en smags sag, kan også helt undlades)
et stort bundt persille
salt og peber



Fremgangsmåde:
Sæt pastaen til at koge. Smid baconen på en pande og lad det bliver lækkert sprødt. Imens kommes fløde, ost og salt og peber i en gryde.  Lad osten smelte i fløden under lav varme.
Held vandet fra pastaen, og bland bacon og ostesovsen med pastaen. Hak persillen og bland ¾ af det i retten. Resten bruges som pynt på toppen, riv evt. parmesan over retten som finish.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar