I denne opskrift har jeg lavet en meget neutral ostesovs, da min kære søster også skulle kunne spise den. Jeg toppede den dog med parmesan, som efter min mening er kongen af alle oste. Retten tager 10-15 min at lave, så bliver det sku ikke meget nemmere.
Til 4 pers.
500 g glutenfri pasta.
200 g bacon ( man kan altid regulere, alt afhængig om man er til meget eller lidt bacon)
1 pakke fødeost – nautral
¼ L fløde ( jeg bruger kaffefløde, da man jo gerne vil passe lidt på vægten)
parmesan ( igen en smags sag, kan også helt undlades)
et stort bundt persille
salt og peber
500 g glutenfri pasta.
200 g bacon ( man kan altid regulere, alt afhængig om man er til meget eller lidt bacon)
1 pakke fødeost – nautral
¼ L fløde ( jeg bruger kaffefløde, da man jo gerne vil passe lidt på vægten)
parmesan ( igen en smags sag, kan også helt undlades)
et stort bundt persille
salt og peber
Fremgangsmåde:
Sæt pastaen til at koge. Smid baconen på en pande og lad det bliver lækkert sprødt. Imens kommes fløde, ost og salt og peber i en gryde. Lad osten smelte i fløden under lav varme.
Held vandet fra pastaen, og bland bacon og ostesovsen med pastaen. Hak persillen og bland ¾ af det i retten. Resten bruges som pynt på toppen, riv evt. parmesan over retten som finish.
Sæt pastaen til at koge. Smid baconen på en pande og lad det bliver lækkert sprødt. Imens kommes fløde, ost og salt og peber i en gryde. Lad osten smelte i fløden under lav varme.
Held vandet fra pastaen, og bland bacon og ostesovsen med pastaen. Hak persillen og bland ¾ af det i retten. Resten bruges som pynt på toppen, riv evt. parmesan over retten som finish.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar