Min nye bedste ven er kommet i form af en lille silekone
beklædt muffin form. Jeg bruger dem til alt, især fordi de hjælper til at holde
mit bagværk fugtigt og lækkert. Og især i den her opskrift hvor jeg benytter
mig af remonce, hjælper min nye bedste ven til at remoncen bliver i kagen og
ikke udover hele bagepladen.
Jeg har udviklet denne opskrift ved at bruge kanelsnegle som inspiration. Jeg har før lavet alm. Kanel snegle som er glutenfrie, men jeg synes at de bliver tørre og kedelige meget hurtige og det er et helvede at arbejde med dejen. Men halleluja den her fremgangsmåde er nem.
Jeg har udviklet denne opskrift ved at bruge kanelsnegle som inspiration. Jeg har før lavet alm. Kanel snegle som er glutenfrie, men jeg synes at de bliver tørre og kedelige meget hurtige og det er et helvede at arbejde med dejen. Men halleluja den her fremgangsmåde er nem.
Jeg laver ofte dejen om aftenen inden jeg går i seng, så den
kan stå og koldhæve natten over. Det er ikke nødvendigt, men jeg har generelt
størst succes med bagværk som har hævet koldt og længe.
Ingredienser:
½ pakke (450 g) Finax ( rød eller blå)
6 dl vand
25 g gær
1 knaps salt
½ pakke (450 g) Finax ( rød eller blå)
6 dl vand
25 g gær
1 knaps salt
Remonce:
200 g smør
200 g farin
1 spsk kanel.
2-3 æbler
200 g smør
200 g farin
1 spsk kanel.
2-3 æbler
Fremgangsmåde:
opløs gæren i lunket vand, og tilsæt lidt salt og mel. Rør det godt sammen, evt. med en røremaskine. Der må ikke være nogen klumper i dejen. Det skal være en meget flydende dej, og skal ikke æltes.
Sæt dejen på køl i natten over. Hvis du ikke ønsker at kold hæve skal dejen stå lunt i 30 min.
Remonce: brug blød smør, og bland det med kanel og
brunfarin. Riv æblerne og bland dem sammen med remoncen. Vend din remonce op i
dejen og rør forsigtigt rundt. Dejen skal nu være to farvet. opløs gæren i lunket vand, og tilsæt lidt salt og mel. Rør det godt sammen, evt. med en røremaskine. Der må ikke være nogen klumper i dejen. Det skal være en meget flydende dej, og skal ikke æltes.
Sæt dejen på køl i natten over. Hvis du ikke ønsker at kold hæve skal dejen stå lunt i 30 min.
kom dejen op i dine muffins forme og bag dem i 25-30 min. På 200 grader. Kan også bages i en bradepande hvis man ønsker et kanelkagebrød i stedet for.
Gr5 Titanium Risers - Top 40 Bakelite-Incheries - The
SvarSletBakelite-Incheries.com – top 40 Bakelite-Incheries.com. price of titanium No Bakelite-Incheries is based in titanium chainmail Malta and babyliss pro titanium has microtouch titanium been around since titanium headers 2003.
hp818 on running uk,caterpillarskor,caterpillarbotasargentina,gymsharksalenederland,xn--mizunocip-8yb,keen zapatos,asics adidasi,altrashoesnederland,gymshark uae ib084
SvarSlet